Naj se blešči, nasveti za party make-up

Zabave so za to, da se zabavamo, praznujemo in ustvarjamo nepozabne spomine. Seveda se na zabavah tudi družimo in spoznavamo nove ljudi. Takrat želimo blesteti in ne samo s svojim stylingom, tudi s čudovitim make-upom.

Ne glede na letni čas ali na priložnost, zabava je najboljša priložnost, da se ponovno slavnostno naličite, preizkusite nove trike, barve in eksperimentirate s samim nanosom ličil. Kljub vsemu v mislih ohranite tri pomembne stvari:

  1. Vaš make-up vam mora vedno pristajati, zato ne uporabljajte barv, ki ne pristajajo vašemu tenu kože.
  2. Uporabljajte kvalitetna ličila, ki bodo na vašem obrazu ostala celo noč. Saj veste sami, ni hujšega kot razmazana maskara in šminka.
  3. Vaš make-up mora biti primeren glede na situacijo in zabavo, ki se jo želite udeležiti. Ne pretiravajte tam, kjer ni potrebno!
Pentljini najljubši produkti v zlati barvi.
Pentljini najljubši produkti v zlati barvi.

Dobro je vedeti: ličenje je tako staro kot samo človeštvo. Od nastanka človeštva so ljudje uporabljali različne naravne barve in se z njimi polepšali.

Ne glede na to, če se boste udeležili zabave na prostem ali v klubu, vse se vrti okoli ene stvari: pritegniti pozornost! Zato tokrat ne velja priljubljen  rek “manj je več”, ampak tukaj so rdeče ustnice, temno naličene oči, bleščice in kovinske barve še kako zaželene! Skratka vse, kar je čez dan veliko preveč, se lahko naličite zvečer.

Pentlja je za vas poiskala nekaj najlepših bleščičastih kozmetičnih produktov, s katerimi boste blestele na vseh zabavah in bile zagotovo opažene!