Melvita: šipkovo olje za še

Melvita srčno verjame, da lahko vse učinkovite sestavine najdemo v naravi.
V svojem laboratoriju natančno preučuje lastnosti rastlin, združuje aktivne sestavine
in ustvarja negovalne sinergije. V novi formuli je obnavljalno šipkovo olje obogatila
z učvrščevalnim kompleksom NEOLASTINE rastlinskega izvora. Nastal je edinstven izdelek na področju organske kozmetike za ciljno nego proti prvim znakom staranja. Obogateno šipkovo olje ROSE+ kožo odlično navlaži, obnovi in ji vrne vitalnost.
100 % naravno olje ima suho svilnato teksturo in prefinjeno dišavo,
ki spominja na šopek lokvanjev.

Nekaj besed o aktivni sestavini NEOLASTINE:


100 % naraven kompleks NEOLASTINE je pridobljen iz zelo odporne in prožne morske alge, ki uspeva v Bretanji (Francija). Njegova prednost je, da lahko zmanjša količino beljakovine progerin, ki se kopiči v celičnih jedrih in deloma vpliva
na prezgodnje staranje kože.

Certificirano organsko OBOGATENO ŠIPKOVO OLJE ROSE+. Za 30 ml boš morala odšteti 37,60 €
Certificirano organsko
OBOGATENO ŠIPKOVO OLJE ROSE+. Za 30 ml boš morala odšteti 37,60 €

Melvitina napredna formula novega suhega olja za obraz združuje obnavljalno šipkovo olje in kompleks NEOLASTINE rastlinskega izvora, ki pomaga delovati proti prvim znakom staranja. Koža je odlično navlažena in videti je vitalnejša, za užitek ob uporabi pa poskrbita lahka nemastna tekstura ter cvetno-sveža dišava. Obogateno šipkovo olje ROSE+ lahko vpeljete v svoj lepotni ritual na tri različne načine – pred kremo, samostojna uporaba ali kot obnavljalna maska.

MELVITIN NAMIG: Nanos olja pod kremo (zjutraj in zvečer) poveča njeno učinkovitost. Zadoščajo tri kapljice olja, ki jih enakomerno porazdelite na obraz.