MELVITA PREDSTAVLJA MEDENI NEKTAR ZA NEGO TELESA

Melvito je ustanovil čebelar Bernard Chevilliat in lahko rečemo, da je med zapisan v njenih genih. Leta 2011 je Melvita v Franciji vložila svoj prvi patent za kompleks treh vrst ekološkega medu, na katerem je temeljila uspešna kolekcija

Apicosma. Sedaj pa ljubezen do medu izražajo izboljšane formule in teksture kolekcije Medeni nektar, ki nadomešča Apicosmo.

POMIRJAJOČI BALZAM ZA TELO, 100 ml stane 22,90 € POMIRJAJOČE KREMNO MLEKO ZA TELO, 200 ml stane 19,90 € POMIRJAJOČA KREMA ZA ROKE, 30 ml stane 7,10 € in 75 ml 13,70 €
POMIRJAJOČI BALZAM ZA TELO, 100 ml stane 22,90 €
POMIRJAJOČE KREMNO MLEKO ZA TELO, 200 ml stane 19,90 €
POMIRJAJOČA KREMA ZA ROKE, 30 ml stane 7,10 € in 75 ml 13,70 €

 

Glavna zvezda med sestavinami je ekološki timijanov med, ki učinkovito obnavlja in hrani kožo. Njegovo delovanje je tudi znanstveno dokazano. Pred iznajdbo antibiotikov so v medicini pogosto uporabljali timijanovo olje: zaradi njegovih antiseptičnih lastnosti so z njim prepojili obveze, izdelovali pa so tudi poparke za lajšanje vnetega grla.

Timijanov med je Melvita združila še z drugimi zakladi iz narave in ustvarila sproščajoče formule za nego telesa, ki suho in občutljivo kožo blažijo, obnavljajo in poživljajo. Gladke kremne teksture se hitro vpijejo v kožo in jo negujejo z blagodejno nežnostjo.