Max Factor predstavlja novo maskaro

50 let zatem, ko je gospod Max Factor predstavil trgu prvo maskaro v tubi z okroglo krtačko in za vedno popolnoma spremenil tržišče in ponudbo maskar, vam blagovna znamka Max Factor predstavlja svojo najnovejšo inovacijo na področju maskar, NOVO Max Factor Masterpiece Transform maskaro.

Nova Max Factor Masterpiece Transform maskara  bo na voljo od septembra 2014 dalje v črnem barvnem odtenku. Priporočena maloprodajna cena je 12,36€.
Nova Max Factor Masterpiece Transform maskara bo na voljo od septembra 2014 dalje v črnem barvnem odtenku. Priporočena maloprodajna cena je 12,36€.

Številne ženske verjamejo načelu ‘večja kot je krtačka maskare, večje in bolj bogate bodo trepalnice’, vendar ne vedo, da je manjša krtačka maskare pravzaprav največja skrivnost profesionalnih umetnikov ličenja, kadar želijo ustvariti dramatične in izstopajoče oči. Navdih in design za novo maskaro smo poiskali kar v dolgoletni tradiciji in pri veščinah umetnikov ličenja Max Factor. Masterpiece Transform maskara bo temeljito spremenila proces nanosa maskare, saj manjša, tanka krtačka poveča stik formule oz. mase maskare s trepalnicami. Tako že s prvim dotikom maskara trepalnice nemudoma premaže in poskrbi za takojšen učinek volumna. Tanka in ozka krtačka s kratkimi ščetinami ujame vsako trepalnico posebej in ji doda neverjeten volumen od korena do konic. Rezultat je glamurozen WOW učinek na trepalnicah.

Skrivnost umetnikov ličenja za učinek WOW  trepalnic

Predpremiero je maskara doživela na tednu mode v New Yorku, ko jo je globalna kreativna direktorica pri Max Factorju, Pat McGrath, uporabljala za ličenje manekenk na revijah. Ta edinstvena krtačka maskare je postala nemudoma izjemno priljubljena pri umetnikih ličenja povsod po svetu, saj prav vsi vedo, da je uporaba maskare s tanko, ozko krtačko s kratkimi ščetinami, garancija za hitro preobrazbo trepalnic in intenziven učinek volumna.

Za modno revijo jesen/zima 14 Victorie Beckham, je Pat McGrath uporabljala Masterpiece Transform maskaro pri vseh manekenkah. Z nanosom tik ob koren trepalnic je dosegla izjemen volumen, ki se je popolnoma ujemal s predstavljenimi kreacijami na reviji.

Victoria je želela, da bi bila videti dekleta čim bolj naravno, skoraj tako, kot da bi bile brez ličil; želela je, da se poudari njihova naravna lepota zgolj z nežnim in preprostim dotikom ličil. To je pomenilo, da je potrebno poskrbeti za nežen sijoč videz polti in poskrbeti, da bodo trepalnice videti privzdignjene in polne – vse se je vrtelo okoli naravnega glamurja, ki je danes tako modern in zaželen.”, pravi  Pat McGrath.

Čudovito privzdignjene in polne trepalnice so poskrbele za pomemben zaključni dotik na očeh. Pat je uporabila NOVO Max Factor Masterpiece Transform maskaro zgolj na koren trepalnic: Nanos maskare samo na koren trepalnic poskrbi za jasno definicijo linije trepalnic”.

 

Obraz za novo Masterpiece Transform maskaro je Rianne Ten Haken, nizozemski top model.
Obraz za novo Masterpiece Transform maskaro je Rianne Ten Haken, nizozemski top model.

Razen modernega in glamuroznega videza trepalnic, kot smo ga videli na modni reviji VB jesen/zima 14, so modne piste videle dramatičen povratek k poudarjenim trepalnicam – odmik od popolnoma naravnega videza trepalnic, ki je bil tako priljubljen v zadnjih sezonah. Trepalnice so bile resnično zvezde sezone. Vse skupaj se je začelo z namerno ‘zlepljenimi’ in preobteženimi trepalnicami na reviji Prade, nato pa nadaljevalo s privzdignjenimi in pri korenu z volumnom poudarjenimi trepalnicami na reviji Victorie Beckham ter  na revijah Versace in Gucci z razkošnimi in bujnimi trepalnicami in končno zaključilo na reviji Lanvina in McQueena, kjer so bile trepalnice čezmerno poudarjene. Vse omenjene oblike trepalnic so poskrbele za edinstven in alternativen glamur, ki ga je mogoče doseči in ustvariti z novo Masterpiece Transform maskaro, ki ima edinstveno tanko krtačko s kratkimi ščetinami.

Kako deluje ta unikatna krtačka?

Tanka krtačka s kratkimi ščetinami pri maskari Masterpiece Transform je zasnovana tako, da zaobjame vsako trepalnico posebej že s prvim potegom krtačke in ustvari poudarjen volumen.