Lepotni adventni koledarji 2019

Letos sem izjemno pozna z lepotnimi adventnimi koledarji, a ko pride vmes življenje, se določene stvari morajo dati na stranski tir. A nič za to, še vedno je časa cel mesec, da najdemo (vključno z nama z Barbaro) svoj najljubši lepotni adventi koledar.

 

THE BODY SHOP

Tako kot vsako leto, nas The Body Shop tudi letos razveseljuje s tremi adventnimi koledarji. To leto mi je embalaža še posebej všeč, saj prikazuje božič preživet v krogu svojih najdražjih … in božička na raketi 🙂

The Body Shop koledarji so v cenovnem razredu od cca. 70€ do cca. 140€. In tako kot vsako leto, se tudi tokrat za 24 vratci skrivajo dišeči in izjemno negovalni izdelki, kot tudi negovalni pripomočki, ki bodo razvajanje v domači kopalnici naredili popolno. Ti izdam moja favorita, ki se skrivata za vratci: maska za obraz iz naravnih vlaken vitamin C in maslo za telo karite.

Hitro si naroči svoj koledar tukaj.

 

ESSIE

Tudi letos ne gre brez Essie. Zelo svetla in minimalistična embalaža me sicer ne prepriča najbolj, a notranjost je veliko bolj pomembna. V adventnem koledarju boš našla 8 lakov v originalni velikosti, 10 lakov v mini verziji in 6 presenečenj.

Če si ljubiteljica lakov za nohte, je Essie prava izbira zate. Za Essie adventni koledar boš odštela približno 50€. Zato hitro v Müller po svojega.

 

ASOS

Tuji blogerji so precej navdušeni nad tem koledarjem, saj bi naj po njihovih podatkih vseboval kar nekaj precej priznanih znamk. To velja za angleško različico, v kolikor si oboževalka nemškega Asos, zna biti, da bo vsebina (na žalost) drugačna. V koledarju te bo pričakala Sleek paletka, Elemis krema in Clinique izdelek. Se ne sliši tako slabo, ali?

Hitro odklikaj sem in si prisvoji Asos adventni koledar za cca. 80€.

 

BALEA

V kolikor ne bi rada porabila ogromno denarja za adventi koledar, a bi vseeno sebe ali nekoga od svojih bližnjih razvajala, je Balea adventni koledar popolna izbira. Tako kot vsako leto do sedaj, se za 24 vratci, verjetno skrivajo potovalne velikosti izdelkov, med katerimi je tudi precej iz omejene zimske kolekcije.

Balea koledar najdeš v DM poslovalnicah za cca. 15€.

 

BARE MINERALS

V kolikor si ljubteljica Bare Minerals znamke, je ta koledar skoraj must have. Po mojem mnenju ne prepriča samo čudovita embalaža v odtenkih roza barve, ampak tudi vsebina, saj se v koledarju skriva vse, da spoznamo še nepoznane in prav tako preverjene produkte in z njimi ustvarimo čudovite videze.

Za Bare Minerals adventni koledar boš na FeelUnique odštela cca 100€.

 

AMAZON BEAUTY

Lani je ta adventni koledar prvič po mnogih letih razočaral, saj je vseboval več kot dolgočasne izdelke. Naju sicer tudi letos niti malo ne prepriča, a je vsebina Amazon Beauty koledarja vsaj nekoliko boljša kot preteklo leto.

V koledarju najdeš izdelke originalnih in potovalnih velikosti. Za koledar boš odštela 50€, v njem pa se skrivajo izdelki, v skupni vrednosti približno 200€.  Meni najljubši izdelki v koledarju: Babor ampule Effort res.

Še ena minus točka, koledarja ne pošiljajo v Slovenijo, a vendar si ga lahko »pošlješ« na npr. Avstrijsko pošto in ga normalno prevzameš. Do njega prideš tukaj.

 

M.ASAM

V kolikor si bolj ljubiteljica negovalne kozmetike, je M.Asam lepotni koledar pravi zate. Za 24 vratci se skrivajo najbolj prodajani M.Asam izdelki. Za koledar boš odštela cca. 70€, za izdelke v vrednosti 160€, kar pomeni, da boš z nakupom tega koledarja prihranila več kot 50%. Moji favoriti: Magic Finish (brez katerega v vsakdanu ne morem) in Aqua intense vlažilna maska.

Če te je koledar tako prepričal, kot mene, ga najdeš v svoji najbližji Müller poslovalnici.

 

CATRICE

Pri Catrice so se ponovno odločili za DIY adventni koledar, ki je nekatere navdušil, druge pa pustil povsem ravnodušne. Catrice adventni koledar vsebuje 24 ličil v originalnih velikosti in nekatere od teh ličil bi naj bile limited edition.

Če si Catrice navdušenka potem hitro po svoj koledar v najbližjo Müller poslovalnico. Za koledar boš odštela cca. 35 €.

 

CHARLOTTE TILBURY

Luksuzen adventni koledar, katerega bi imela zagotovo skoraj vsaka beauty navdušenka. Charlottin Beauty Universe adventni koledar vsebuje 12 najbolj prodajanih in najbolj priljubljenih izdelkov, v vrednosti več kot 220€. In ja, ne prepričajo me samo izdelki, ki so fenomenalni, ampak tudi embalaža je več kot glamurozna in bo polepšala vsak prostor.

Charlotte Tilbury adventni koledar najdeš na FeelUnique za 180€.

 

ESSENCE

Lani je Essence adventni koledar ljubiteljice ta znamke malo razočaral, a po mojem mnenju je letos že samo z videzom naredil veliko pravilno. Čudovit šesterokotnik, na katerem je upodobljena zimska idila, je resnično posrečen dizajn. Po besedah Essence bi se naj v barvitih škatlicah skrivalo 24 lepotnih izdelkov, med katerimi so tudi limited edition.

Če te je essence lepotni koledar prepričal, hitro po njega v najbližji Müller. Zanj boš odštela cca. 25€.

 

Si med tem mini izborom našla svojega favorita? Sami se trenutno odločava med Bare Minerals, Charlotte Tilbury in M.Asam lepotnim koledarjem. Nekaj časa še imava, da izbereva »tistega pravega«.