Lepotni adventni koledarji 2018

Prave beauty navdušenke že v septembru brskamo po svetovnem spletu in iščemo najboljše med najboljšimi, za dokaj sprejemljivo ceno in enostavno noro vsebino. Seveda govorim o lepotnih adventnih koledarjih, ki jih je vsako leto na voljo več in več.

In raziskave se še kako obrestujejo, saj koledar, ki je bil lani »top of the top«, je lahko letos enostavno metanje denarja skozi okno. Pentljina dekleta smo opravila svojo nalogo in naš koledar je že na poti, če pa sama še nimaš ideje, kateri bi bil pravi zate, pa sem ti pripravila izbor koledarjev, med katerimi te bo eden zagotovo navdušil.

RITUALS ADVENTNI KOLEDAR 

Če si prava ljubiteljica Rituals produktov je ta adventni koledar kot nalašč zate! V njem se skriva 24 darilc, ki zajemajo vse: od znamenitih pen za tuširanje, neverjetno hranilnih losjonov za telo, do ličil. Tako kot vsako leto ima Rituals na voljo dva koledarja: Exclusive, za katerega boš odštela cca 60 € in Deluxe za cca. 90 €. Naročiš ju lahko tukaj.

 

CATRICE ADVENTNI KOLERDAR 

Catrice adventni koledar je letos definitivno nekaj posebnega, saj DIY koledar. V adventni škatli imaš 24 Catrice ličil (med njimi je paletka s senčili in ICONail lak za nohte), 24 papirnatih vrečk in zlate nalepke, tako da sama na nek način napraviš koledar. Takšen koledar sicer ni najboljši, da si ga kupiš sama sebi, a je idealen, da ga sestaviš in podariš. Catrice koledar stane cca. 35 € in ga najdeš v bolje založenih drogerijah.

 

MAC SHINY PRETTY THINGS 

OMG… definitivno adventni koledar, katerega bi imela takoj! MAC je letos izdal svoj prvi adventni koledar iz božične kolekcije Shiny Preety Things, kateri je bil razprodan v minutah! Za vratci koledarja, ki izgleda kot bombon, se skriva večino produktov v potovalni velikosti in nekaj originalnih velikosti. Za ta koledar boš odštela dobrih 150 €, če še ga boš seveda kje ujela. Naročiš ga lahko tukaj.

 

ESSENCE ADVENTNI KOLEDAR 

Tudi letos je Essence lepotni adventni koledar prava božična pravljica! V škatlicah te čaka 24 posebej zato dizajniranih produktov za ustnice, oči, obraz in nohte, ter nekaj klasičnih izdelkov iz redne prodaje v originalni velikosti.  Za Essence adventni koledar boš odštela cca. 25 €, zato ga hitro poišči v svoji najbližji drogeriji.

 

MAYBELLINE ADVENTNI KOLEDAR 

Maybelline lepotni adventni koledar vsebuje 24 skrbno izbranih ličil in lepotnih dodatkov. Med njimi so laki za nohte, maskare, senčila,… Maybelline koledar najdeš v Müller drogeriji za cca. 40 €.

 

 

ALVERDE ADVENTNI KOLEDAR 

Alverde adventni koledar prav kliče po božiču, saj prav vsi produkti dišijo po cimetu, pomarančah, Chai Latte ali karameli. Lepotni adventni koledar z naravno kozmetiko (v njem so krema za roke, losjon za telo, krema za noge,…) najdeš v DM drogerijah za cca. 20 €.

 

ESSIE ADVENTNI KOLEDAR 

Če si ljubiteljica lakov za note, je Essie lepotni adventni koledar pravi »must have«. Za okenci se skriva 24 lakov za nohte v originalni in mini velikosti (med njimi tudi posebni božični odtenki), kot tudi negovalni izdelki za nohte. Essie koledar najdeš v vseh bolje založenih drogerijah, zanj boš odštela cca. 50 €.

 

THE BODY SHOP ADVENTNI KOLEDARJI

Tako kot vsako leto, je tudi letos The Body Shop izdal 3 čudovite advente koledarje v različnih cenovnih razredih. Koledarji s prikupnimi imeni Olivia, Dani in Freddie v sebi skrivajo že poznane in nove produkte, ki te bodo negovali od glave do pet. Koledarje poišči v njihovi trgovini v Ljubljani (in kmalu tudi v Mariboru), ali pa si jih naroči tukaj. Zanj boš odštela od cca. 70€ pa do 140 €.

 

ASOS THE FACE + BODY ADVENTNI KOLEDAR

Definitivno adventni koledar, ki je bil tudi med Pentljinimi dekleti med top 3 izborom: ASOS The face and body adventni koledar. Za 24 okenci se skriva 16 negovalnih izdelkov in 8 ličil, med katerimi so znamke kot MAC, Clinique, Bobby Brown, Benefit,… Koledar stane cca. 60 € in ga lahko naročiš tukaj

 

L`OCCITANE ADVENTNA KOLEDARJA 

Tudi letos ima L’occitane na voljo dva adventna koledarja in sicer klasičnega in premium. Klasičen v obliki knjige skriva v sebi 24 izdelkov v potovalni velikosti. Zanj boš odštela cca. 50 €. Medtem pa je premium adventni koledar v škatli ozvezdji. Prav tako vsebuje 24 presenečenj, s katerimi boš negovana od glave do pet. Premium adventni koledar stane 95 €, najdeš ga v L’OCCITANE prodajalnah, ali tukaj.

REVOLUTION ADVENTNI KOLEDAR 

Oboževalke Revolution kozmetike se boste pri tem adventnem koledarju razveselile celo 25ih in ne “samo” 24ih darilc. V koledarju se skirva prav vse: od šmink, senčil, osvetljevalcev,…, pa do čopičev, ki bodo izpopolnili tvoj videz. Revolution adventni koledar stane cca. 45 € in je bestseller, zato hitro klik in si naroči svojega.