Lancôme predstavlja novost Skin Feels Good

Če želite biti lepi, morate skrbeti zase.

Ta vizija lepote je ena od osnovnih Lancômovih vrednot že od same ustanovitve kozmetične hiše, z odprtimi rokami pa so jo sprejele tudi »milenijke«. Zanje lepota ni samo videz, temveč nekaj, kar je odvisno predvsem od življenjskega sloga. Prav zato imajo vedno visoka pričakovanja od izdelkov dekorativne kozmetike. So zelo aktivne, energične, močne in zahtevne in na področju lepote potrebujejo vsakodnevne zaveznike – obvezne izdelke, ki so praktični, izjemno učinkoviti in blagodejni za kožo.

Skin Feels Good pripada novi generaciji hibridnih izdelkov za poenotenje in polepšanje polti, ki združujejo nego kože in ličila in tako zagotavljajo prečudovit sijaj in vlaženje. Njegova formula izboljša videz polti v dveh fazah:

  1. takoj po nanosu – s pomočjo lahke podlage, ki kožo ovije v očarljiv sijaj,
  2. dolgoročno – zahvaljujoč odlični kombinaciji vlažilnih in antioksidacijskih sestavin, ki kožo vsak dan naredijo lepšo in bolj zdravo.

Izdelek je resnično preprost za uporabo: nanesete ga lahko s prsti, brez ogledala, tudi ko se vam mudi. Je tako praktičen in učinkovit, da si kmalu brez njega ne boste več predstavljale življenja – uporabljale ga boste vsakodnevno ali občasno, samostojno ali kot osnovo za podlago. Negovalne sestavine predstavljajo inovativno prelomnico – v tej formuli, ki takoj zagotavlja odličen sijaj, boste lahko uživale kolikor želite!

Še posebej bo navdušil ženske, ki nikoli nimajo dovolj časa za ličenje, vendar se vseeno nočejo odpovedati bleščeče sijoči polti, in je popolna izbira za ustvarjanje naravnega nenaličenega videza. Verjemite nam na besedo – brez njega si ne boste več predstavljale življenja.

Pri nas je na voljo Lancôme Skin Feels Good v naslednjih odtenkih:
010C COOL PORCELAINE
02C NATURAL BLOND
025W SOFT BEIGE
03N CREAM BEIGE
035W FRESH ALMOND
04C GOLDEN SAND
Cena cca. 34 €.

NEGOVALNA FORMULA

Skin Feels Good je izdelek, ki kožo resnično neguje. Skrivnost njegove učinkovitosti so inovativne sestavine: z globinsko nego in vlaženjem, ki traja tudi po odstranitvi ličil, povečajo kakovost kože ter zagotavljajo dolgotrajen in zdrav sijaj.

Rastlinski glicerin + hialuronska kislina + naravni izvleček moringe =

sijoča polt iz dneva v dan zahvaljujoč izdelku Skin Feels Good

  • Rastlinski glicerin je resnična zvezda v svetu vlaženja: deluje kot magnet, ki privlači molekule vode in koži povrne naravno polnost.
  • Hialuronska kislina privlači in zadrži vodo v koži in kožo iz dneva v dan dela lepšo.
  • Lastnosti naravnega izvlečka moringe varujejo pred oksidacijskim stresom in ohranjajo zdrav sijaj.
  • Filtri z zaščitnim faktorjem 23 pomagajo kožo zaščititi pred poškodbami, ki jih povzročajo sončni žarki.

Zaradi sveže in neverjetno prijetne teksture zagotavlja izdelek Skin Feels Good takoj po nanosu čudovit občutek sprostitve in udobja. Rezultat: po samo petih dneh redne uporabe koža zdravo in bleščeče sije, je za 50 % bolj navlažena, njena polt pa je sijoča in sveža kot nikoli prej.

Za zagovornice kakovostne nege bo ta izdelek za hitro poenotenje in polepšanje polti popoln zaveznik, ki deluje prav tako, kot piše na embalaži.