Konec razpokanih ustnic s temi balzami

Zajel nas je skoraj polarni mraz. Zato se tudi ti verjetno pred odhodom iz stanovanja oblečeš kot Eskim, da te noben način ne bo moralo zazebsti. Vendar ob vsej tej skrbi o toplih oblačilih in dodatkih skoraj zagotovo pozabiš na svoje ustnice, kanje?

V kombinaciji mrzlega zraka, vetra in (priznaj) lizanja ustnic, so po samo nekaj minutah na zraku tvoje ustnice videti suho, razpokano in boleče. Ob pogledu na njih lahko kar pozabiš na svojo najljubšo šminko, katero si ravno mislila nanesti.

Zakriti ustnice v ko si zunaj, uporabljati dobre pilinge zanje in pitje dovolj vode, so le osnovni napotki za ohranjevanje svojih ustnic zdravih in lepih. Najbolj pomemben še je zmeraj dober balzam za ustnice, ki jih bo zaščitil pred mrazom in hkrati tudi negoval.

Lushev Strawberry Bombshell bo tvoje ustnice negoval za cca. 9 €. Foto: PR
Lushev Strawberry Bombshell bo tvoje ustnice negoval za cca. 9 €.
Foto: PR

Če se ne moreš odreči barvi tudi pri uporabi balzamov, je Strawberry Bombshell od Lush tvoja izbira. To pa je prava rožnata. Privošči svojim ustnicam pravo in obstojno barvo fuksije ter jih hkrati ohrani mehke in negovane. Olje melone kalahari in ekstra deviško kokosovo olje jih zmehčata, agavin sirup in vosek kandelile pa ustvarita popolno barvno podlago.

 

Tender Care balzam od Oriflame bo tvoj za cca. 5 €. Foto: PR
Tender Care balzam od Oriflame bo tvoj za cca. 5 €.
Foto: PR

V kolikor prisegaš na brezbarven balzam, ki naredi pravi čudež na tvojih razpokanih ustnicah, je Oriflame Tender Care balzam več kot prava izbira. Omehčaj in zgladi svoje ustnice z nežnim organskim medom, naravnim čebeljim voskom in vitaminom E. Tender Care pomaga pri vlaženju in izboljšanju naravne kožne zaščite, hkrati pa poskrbi za naravno mehak občutek in resnično čudovit vonj po medu.

 

Lancaster balzam za ustnice Aquamilk bo tvoj za cca. 10 €. Foto: PR
Lancaster balzam za ustnice Aquamilk bo tvoj za cca. 10 €.
Foto: PR

Ko so tvoje ustnice boleče in razpokane jim pomaga linija Aquamilk od Lancaster. Skrivnost intenzivne nege, ki vlaži ustnice je med, kokosovo mleko in kokosovo olje. Ne samo, da te vonj ob nanosu popelje nekam v tople kraje, nežna tekstura, bo naredila na ustnicah negovalen sloj, ki jih bo razvajal po več ur.

 

Nuxe balzam Reve De Miel, bo tvoj za cca. 13 €. Foto: Pentlja.si
Nuxe balzam Reve De Miel, bo tvoj za cca. 13 €.
Foto: Pentlja.si

Ko tvoje ustnice kar kličejo na pomoč in ne pomaga nobena »žavba«, je rešitev Nuxe Réve De Miel. Izredno hranljiv balzam za ustnice brez konzervansov, brez umetnih vonjav in brez lepljivega občutka naredi tudi najbolj poškodovane ustnice polne in voljne.
Z uporabo tega balzama bodo poškodovane ustnice znova občutile takojšnje ugodje. Zaradi prijetne teksture in slastnega okusa medu in grenivke je njegova uporaba občutek čistega užitka.

P.s.: hitro KLIK in si preberi našo oceno Nuxe Réve De Miel balzama.