Koliko plasti laka lahko sploh nanesem?

Neverjetni lepotni rekord, ki v zadnjih dneh buri vode. Kaj se zgodi, če Youtube zvezda ne more prenehati lakirati svojih nohtov in kako je to sploh videti?

2
Fotografij: SimplynailOgical

Absolutni lepotni rekord!

Christine je ‘Nail Artist’ in Youtube zvezda iz ZDA, ki je s samoposkusom še dodatno zaslovela. V videu, za katerega je porabila celih 10 ur in si ga lahko ogledaš  spodaj, je pokazala, kako je videti 116 plasti laka naenkrat.  Kdor se je že preteklo leto čudil nad ” Bubble” nohti, bo nad tem, kar je ustvarila Christine, popolnoma zgrožen.

Fotografij: SimplynailOgical
Fotografij: SimplynailOgical

Se sedaj sprašuješ, kaj jo je pripravilo do tega, da se je lotila projekta? Christine je pozval eden izmed njenih oboževalcev, da uporabi vse lake, ki jih ima v svoji kozmetični omarici. Ta izziv je želela izpeljati na smešen način in tako je nastal video, ki je bil že več kot 9 milijon krat viden.

Na podlagi tega videa sem tudi sama pričela tuhtati o tem, kako pogosto lakiram svoje nohte in koliko plasti bi to naneslo, če bi vse nalakirala naenkrat. Zagotovo vsaj 2 krat tedensko spremenim barvo svojih nohtov in vedno nanesem 2 plasti laka, se pravi, da letno na svoje nohte nanesem vsaj 208 plasti laka – to je neverjetno … No, naj se vrnem k videu in pogumno dekle, ki je naneslo 116 plasti laka na enkrat, priznam, da se mi je najkasneje po 1:40 minuti zasmililo. Sama ‘trendu’, ki ga na Instagramu najdeš pod oznako #POLISHMOUNTAIN, zagotovo ne bom sledila, ampak zanimivo je videti, kako izgleda toliko laka na nohtih.  In da te pomirim, odstranjevanje te gore laka je bilo zelo preprosto. Christine ga je odstranila v nekaj sekundah s pomočjo lesene palčke.