FORMULA: Kako nositi prečko

Levo, desno, na sredini ali celo popolnoma brez prečke? Sama se pogosto soočam s vprašanjem, kako naj počešem lase, da bi bila videti vitkejša, da moj, že tako zelo podolgovat obraz, kljub temu ne bo optično še podaljšan,…

Se tudi ti soočaš s tovrstnimi vprašanji? Potem imamo zate odgovor. Sploh ni pomembno, kakšne oblike obraza imaš, kako dolgi, gosti so tvoji lasje ali kakšna je njihova barva. Za vsakega človeka obstaja formula, katera prečka vam najbolje pristaja!

Dries Van Noten
Dries Van Noten

Odgovor na večno vprašanje, kako nositi prečko, lahko poda zvezdniški frizer Ken Pavés, ki redno ureja zvezdnice,kot so: Eva Longoria in Victoria Beckham. Njegova formula za popolno prečko:

Prečo je potrebno ‘nastaviti’, da kaže na najvišjo točko vaše obrvi. S tem majhnim trikom poudarite oči in ličila so v hipu videti intenzivnejša. Ker je preča precej nizko, hkrati izpostavite ličnice. Učinek bo še intenzivnejši, če boste lase zataknili za ušesa ali jih speli v zatilju.

Odgovor na vprašanje, ali je naj preča na levi ali desni strani glave, Ken Pavés prepusti vsaki ženski sami. Njegov nasvet: Vsakdo ima stran obraza, ki je na fotografiji videti bolje, zato naj bo prečka prav na tisti strani in s tem poudarite vašo čokoladno stran obraza.

Erdem
Erdem