Clarins predstavlja novo linijo za ženske mlajše od trideset

Ena meni ljubših znamk Clarins, je pred kratkim na prodajne police postavila, povsem novo blagovno znamko my Clarins, ki je namenjena za mlade, za vse ženske, ki so mlajše od trideset let. Žalosti me le, da bom v naslednjih dneh napolnila prav tridesetko. Vsi izdelki so veganski in hkrati 88% je NARAVNIH SESTAVIN (izvlečki sadja, rastlin, cvetje in semena …)

V nadaljevanju si  oglej izdelke, ki so primerni tako za normalno kot tudi mešano in mastno kožo.

 

RE-CHARGE sproščujoča in pomirjajoča
nočna maska ali krema primerna za vse tipe kož
RE-BOOST osvežilna vlažilna krema primerna za normalno kožo

Gre za popolni tandem; dnevna krema kožo takoj popolnoma navlaži, ob tem je koža zaščitena pred vsemi dnevnimi agresorji saj Anti-pollution kompleks – odbija nečistoče. Sama formula je mehka, svetlo roza, kremno gel tekstura, ki konstantno povečuje občutek udobja. Njen vonj je svež in sadni. Zvečer uporabi RE-CHARGE  nočno kremo vsak dan, ali pa 1 do-3 krat na teden kot masko v debelejšem sloju. Kremico segrej med rokami in nato nežno delaj pritiske po obrazu od znotraj navzven – nežne drenažne pritiske.

RE-FRESH Osvežilno lepotno pršilo –čudovita meglica je primerna za vse tipe kože.

Meglico odlikujejo izvlečki fige , ki skrbijo za vlaženje, izvleček semen acerole čiger naloga je sijaj kože ter izvleček robinije, ki kožo mehča. Naneseš jo na očiščeno kožo pred nanosom dnevne ali nočne nege. Lahko se prši tudi čez predel oči.

RE-MOVE Micelarno čistilno mleko je primerno za vse tipe kož

Zelo lahka ne-oljna tekstura združuje svežino vode in udobje mleka, odstranimo vse nečistoče iz obraza, okoli oči in vrata. Ni
je potrebno izpirati. Njegova dišava je nežna, mandljeva, ki pomirja.

PORE-LESS stik, ki matira in zabriše nepravilnosti, primeren je za vse tipe kož

Formulo lahko naneseš na vse svetleče predele ali vidne pore po uporabi dnevne kreme ali make upa. Oži pore in kožo takoj matira.

CLEAR-OUT ciljno delovanje, primeren za vse tipe kož

Izdelek za takojšnjo pomoč, ki suši in manjša nepravilnosti, hkrati pomirja in lajša področje, ki ga je treba negovati. Vsebuje izvleček bezga ter salicilno kislino, ki skupaj delujeta proti nepravilnostim.