CHANEL Haute couture beauty videz

Cel svet že govori o edinstvenih ‘beauty’ videzih, ki smo jih lahko opazovali na pariškem tednu mode. V zakulisju Chanel Haute Couture modne revije smo opazili tri izvrstne novosti: 1. na pasu nošen etui za telefon (ta trend, ki je bil še včeraj na modni brvi, je že danes razglašen za ” must-have” trend leta 2016), 2.zgled po Cara Delevingnes, ki je na modno revijo prišla s svojim (prav nič plašnim) kužkom Leom in 3. to, kar nas je najbolj prepričalo in navdušilo; manekenke, naličene v prav posebnem slogu. Če bi ga morala opisati, bi rekla, da je kombinacija klasičnega  Kleopatra make-upa z navdihom Star Wars sloga.

c2Haute couture  stvaritve Karla Lagerfelda  so vedno zasnovane v sanjah, prav zato se nam pogosto zdi, da prihajajo iz drugega sveta. Zato ni prav nič presenetljivo, da je lepotni videz kombinacija retro in futurističnega sloga.

4Za popoln Chanel haute couture videz : na premikajočo veko nanesite rahlo rdečkasto senčilo. Markanten lepotni videz zaokrožite z dvema dolgima, zavitima črtama (ustvarjeni s kajalom) na vrhu zgornje premikajoče veke in ob spodnjem robu veke. Videz bo popoln z zalizanim, s tako imenovanim ” chignons” ( svaljek iz las), ki ga je kreiral Sam McKnight.3 2 5