Bodi trendi v oranžni

Obožujem, ko nas vsako leto znova preplavijo različni trendi barvanja las, ki kar kličejo po toplih sončnih žarkih, ki božajo naše telo in dušo. Priznam, da jih zmeraj samo občudujem in zaradi svojih temnih las, nikoli ne preizkusim. 🙂

To leto na srečo ni nič drugače. Trend barvanja las, ki ga je med prvimi predstavila Georgia May Jagger je BLORANGE. Najverjetneje se ti že po imenu dozdeva, da je letošnji trend obarvan v oranžno, ampak to ne kar navadno, ampak blond oranžno!

                          BLORANGE=BLOOD ORANGE

Georgia May Jagger

Če misliš, da je blorange le slaba kopija lanskoletnega trenda rosé, se motiš. Če se boš odločila za ta trend, so ti na voljo različni odtenki oranžne, točno toliko, kot ima nians rdeča pomaranča. Opcije so vse od nežno oranžne, ki že skoraj spominja na marelično, pa do divje rdečo oranšne za vse drzne med vami!

V vsakem primeru ne bo šlo brez beljenja las. Tako, da če nisi navdušena nad tem, je bolje, da ta trend izpustiš. Tudi naravne blondinke boste morale za uresničitev tega trenda posvetliti lase, da so ti že skoraj snežno bele, saj le tako bo blorange barva res prišla do izraza.

V kolikor se boš odločila, da je blorange trend ravno pravšnji zate, ne pozabi na negovalno masko po barvanju. Tukaj najdeš pet najboljših, ki bodo ohranile barvo ter noro navlažile lase in lasišče.