3 beauty izdelki, s katerimi boš videti zapeljiva tudi pozimi!

Srbi, veže, poka in se lušči – suha koža pozimi marsikomu dela preglavice. A ta problem, z ustrezno nego, kremami in olji, hitro ukrotimo. A kljub temu je naša koža veliko krat videti bleda in brez barve. Da bi tudi pozimi bile videti naravno lepe, spočite in naš ten kože več ne bo siv, potrebujemo naslednje tri kozmetične izdelke.

Podlaga znamke Clinique Superbalanced Make-up cena cca. 32 €

1. Make-up podlaga z veliko vlage

Poleg bogate kreme, lahko našo kožo optimalno nahranimo in zaščitimo pred zunanjimi vplivi z vlažilno podlago. Ta tvori nekakšen ščit pred suhim, ogrevanim zrakom in ekstremnim mrazom. Koža je tako navlažena in zaščitena pred škodljivimi zunanjimi vplivi.Pri tem je ten kože enakomernejši, rdečice in pigmentni madeži izginejo in avtomatsko smo videti bolj spočite.

2. Gobica za nanos podlage

Ko ste našle pravo podlago, ki vam v zimskem času zagotavlja dodatno vlago, je še posebej pomembno, da poiščete tudi ustrezno gobico za njen nanos, saj (skoraj) nič ni videti tako grozno, kot slabo razmazana, nanesena podlaga! To se še posebej pogosto zgodi zjutraj, v slabih svetlobnih pogojih, zato potrebujete tako imenovan ‘Beauty Blender’, ki bo izboljšal rezultat.

Kako deluje:

‘Beauty Blender’ navlažite in nato iz njega iztisnete celotno vlago – iz njega več ne sme kapljati .Z naslednjim korakom na zaokrožen del nanesite nekaj kapljic podlage. Podlago z nežnim tapkanjem vtrite v kožo. S koničasto stranjo nato na robu lasišča, vratu, nosa in ušes zabrišite robove!

Dr. Hauschka rdečilo za ustnice cena cca. 17 €

3. Negovalna šminka

Še posebej, ko zunaj brije mrzel veter in je v notranjih prostorih prijetno toplo, se koža na naših ustnicah hitreje izsuši. Ampak samo zato, ker je mraz, se še ni potrebno odpovedati naličenim ustnicam. Obstajajo hranilne variante z ricinusovim oljem, jojobinim oljem in čebeljim voskom, ki ustnice potopijo v krepko barvo in jih ob tem še negujejo.